Want your
own Fotopage?








 
Bye's FotoPage

By: aku bye

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Jul-2008 08:50 Email | Share | | Bookmark
AL-KISAH







Thursday, 17-Jul-2008 12:44 Email | Share | | Bookmark
GAMBO KAWEN

Kawen oh! Kawen...

Tekenang lagi aku satu zaman dahulu.... masa tu aku blajo kat ITM kampus Lendu di Melaka.. aku amek jurusan Accountancy... (jangan sesapa sudi bertanye pasal nak prepare Balance Sheet pada saat ni... sumpah aku dah lupa).. pada hujung2 semesta sebelom aku tamatkan perguruan aku kat ITM tu.. aku ada lah buat sikit keje part time kat Jusco Air Keroh... dan lewat malam plak.. aku keje kat CC salah sorang member aku... kat situ aku mula lah blajo chatting dalam MIRC...

Sebenarnye aku bukan nye minat sangat chating2 ni... sampailah tokey CC tu pakse aku berchatting.. sebab dia kesian tengok aku tekun sangat buat kerje... ahaks!

Erm... aku pun bukak lah IRC tu.. Isk! apa aku nak buat ni... sapa yg aku nak borak ni...

Ramai sangat lah pulak chatters dalam #kampung ni!!....

Sebagai seorang yang bijak sana dan comel.. aku terus scroll list nama2 chatters tu sampai paling corot sekali..

Target aku yeklah beborak ngan orang paling bawah dalam senarai chatters...

||o_o|| ini lah nickname yang aku jumpa kat bawah sekali tu....

Isk!! camne nak nyebutnye ni... time tu.. aku guna nick SAHAK.... mana taknye time tu aku tengah gilakan karektor SAHAK dalam siri aku Hidup Dalam Blues...

SAHAK : Hoi! apa buat kat bawah ni!?..

||o_o|| : kenapa pulak!?

SAHAK : Duduk paling corot...Gi naik atas cepat... habis kene kentut ngan orang lain kat atas....

Gitu lah mulanye aku berkecimpung dalam dunia pengsiberan ni.... hari makin hari.. aku dah mula rancak berchatting... bukan dengan sape pun dengan si ||o_o|| ni lah .. dan paling menabjubkan.. sebegitu lama aku berchatting ngan budak ni.. aku tak tau pun akan jeneh jantina dia... kejadian tu dalam bulan Julai tahun 1999...

Dan dalam bulan Julai tahun 2008 ni.. aku pun berkahwin dengan ||o_o|| yang korang pun tahu.. dia yeklah Dak Ayu...

Yup!! cinta Cyber... gitulah yang boleh aku katakan hubungan aku dan Ayu.. dan agak lama jugak kami berkawan... sehingga berkahwen...

doakan kebahagiaan kami... Amin...

ateh pemintaan yang melimpah luah dari kengkawan semua.. maka dengan ini di sebarkan gambo2 perkahwinan antara aku dan Dak Ayu...
*Timo kasih bebanyak buat Raha dan Rosli yang sudi amek gambo kami pada majlis akad nikah tempoh hari.. tak lupa juga kepada Ayoi dan Udek serta Angah dan Kak Ngah... sesapo yg tangkap pakai handphone tu tak dikira pakai.. ahaks!)


Ehsan dari Raha & Rosli


Ehsan dari Raha & Rosli


Ehsan dari Raha & Rosli


Dengan sekali lafaz.. duit ni jadi milik Dak Ayu...


Gambo buah ni aku amek selepas beberapa bijik telah di telan oleh tah sape2 yang tak diketahuan...














Gambo ni di taken sehari selepas majlis...








Monday, 14-Jul-2008 15:59 Email | Share | | Bookmark
MOOD PENGANTIN!!!

Besempene mood baru sebagai seorang pengantin... maka aku "mendecided" untuk menukar heading FP aku yang dah lapuk tu... bagi lain sikit lah... so di sertakan jugak lah gerak pelahan pembikinan heading tersebut.... (buat pengetahuan korang semua.. gambo aku menungkat dagu tu di ambil oleh Isteri tercinta Sri Rahayu)



Monday, 14-Jul-2008 09:23 Email | Share | | Bookmark
TAK BUJANG LAGI!!





Friday, 11-Jul-2008 14:35 Email | Share | | Bookmark
BYE DAH SELAMAT KAWEN DAH!!!

Salam semuo!! huii... slamat gak den merumah tanggo kan diri dengan Ayu (Isteri tersayang) hahaha.. so skang ni den masih melepak kek umah mak mertuo kek kolo lipih... so hari Ahad ni baru balik ke KL semulo.. gamba2 kawen den tak dapek lagi ... sampai KL nanti baru boleh amek dari member den yang sudi datang menangkap gamba den tu...

so nye.. den mintak diri dulu... ado kojo sikit nak diuruskan (kerja ni hanya pengantin baru je yang paham... hahahah!!) jumpo lagi nanti okey!... da... salam manis buat anda semuo.....


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net